Cover Image

Etusivu

   
Palvelevaa tietotekniikkaa - @tietokonekuntoon

Noudamme tarvittaessa koneesi ovelta pientä korvausta vastaan ja palautamme huollettuna. Vaikka korona-epidemia on helpottanut, niin tapahtuu laitteiden käsittely suojatusti, pyyhimme koneen ennen ja jälkeen huollon, käytämme erillistä hiirtä ja näppäimistöä ym. 

Laita huoltotarpeen kuvaus, yhteystietosi ym. sähköpostilla terasoft@terasoft.fi tai soita 044 374 7722. Olemme yhteydessä tarkemmasta noutoajasta ja muista ohjeista.

Noudot aamuisin ennen huollon aukioloa klo 7.30 - 8.30 ja iltapäivisin klo 15.30 - 16.30 tai muuna sovittuna aikana. Nouto ilman kilometriveloitusta Keuruun keskustan alueella (n. 5 km säteellä). 

Voit ladata netistä myös etätukiohjelman tai asennamme sen sovittaessa huollon yhteydessä. Tällöin voimme palvella myös etänä. Soita lisätietoja!

------------------------------------------------------

Terasoft Oy on täyden palvelun tietotekniikkatalo, jolle asiakastyytyväisyys on ensisijainen asia. Tunnemme yritystoiminnan tarpeet ja käytännöt ja hoidamme tarvittaessa koko tietotekniikan laitteista ohjelmistoihin.Web-suunnittelu ja sivustojen ylläpito kuuluvat myös palveluihimme.

Huoltopisteemme "Keuruun tietokonehuolto" hoitaa pienet ja isommatkin korjaukset ja asennukset ammattitaitoisesti @tietokonekuntoon.


Internet
kotisivut/nettikaupat/intranet
Wordpress, Joomla, ym
räätälöidyt lisätoiminnot


Laitehuolto
kaikki merkit ja
käyttöjärjestelmät
takuuasiat, varaosat


Laitemyynti
tietokoneet, uudet ja käytetyt
oheislaitteet, ohjelmat
tarvikkeet, varaosat


Ylläpito ja turva
laitteet, ohjelmat, verkko
EU-tietosuoja ja GPDR -järjestelyt
tietoturva, opastusOta viipymättä yhteyttä - niin selvitämme yhdessä kuinka voimme helpottaa juuri Sinun ja yrityksesi toimintaa.